top of page
SHTBlueEffect.png

OVER ONS

SHT_MiniLogo.png

OVER STUDENT HOUSING IN TILBURG

SHT is een couchsurfing-initiatief voor de studenten van Tilburg, georganiseerd door een groep oud-studenten die al vier jaar met veel plezier internationals huisvesten. Het is geïnspireerd op de Groningse SOS-campagne (Shelter Our Students), in samenwerking met Studenten Partij SAM (Student Affairs Matter), met als doel dakloze studenten een grotere kans te geven op het vinden van een vaste woonruimte tijdens hun tijdelijke verblijf. Ook willen we meer huiseigenaren informeren over de huidige huisvestingscrisis, in de hoop het aantal tijdelijke plekken in en rond onze stad te vergroten. Aangezien het nationale woningtekort niet van de ene op de andere dag kan worden verholpen, doen we er alles aan om zo veel mogelijk dakloze studenten te helpen.

Netherlands Flag

ONZE DIENSTEN

SHT werkt door dakloze studenten te matchen met huiseigenaren die enige vorm van tijdelijke huisvesting kunnen bieden (van banken en luchtbedden tot studio's en logeerkamers), op basis van de wensen, beschikbaarheid en persoonlijkheden van beide partijen. Wij bieden te allen tijde onze begeleiding aan. Houd er rekening mee dat, afhankelijk van het aantal aanmeldingen die we ontvangen, de wachttijd kan variëren. 

Voor internationale studenten die nog in hun eigen land zijn en geen fysieke bezichtigingen kunnen bijwonen bieden we aan om hun vertegenwoordigers te worden. Eenmaal bij de bezichtiging naar keuze, maken we foto's, stellen we namens de student vragen en verzamelen we alle nuttige informatie die op ons afkomt. Op deze manier maak je als student in het buitenland toch kans op woonruimte en worden scammers omzeilt. Aarzel niet om contact op te nemen via studenthousingintilburg@gmail.com om onze aanwezigheid bij jouw bezichtigingen aan te vragen.

bottom of page